top of page

SKOVEN SOM SAMTALERUM

er et univers, jeg tilbyder til alle, der vil blive bedre til at styrke samtalen på deres arbejdsplads eller i andre professionelle relationer.

 

Vi bruger naturen og arbejder med jeres fortællinger, evne til at lytte og have en dialog med hinanden. På den måde bliver I klogere på jer selv og hinanden.

Skovsti_med_træer_-_hjemmeside.jpg

Samværet i skoven og samtalerne mens vi vandrer kan bruges til at skabe ny viden og energi. I universet har jeg fokus på:

 

  • Naturen som inspirationskilde, og hvordan vi kan bruge den til at skærpe vores sanser og nærvær.
     

  • Det narrative univers, og hvordan vi kan bruge fortællinger og vores samtaler til at skabe en dybere forståelse for hinanden.
     

  • Den relationelle kompetence, som er helt afgørende for en velfungerende arbejdsplads, det kollegiale rum og for enhver leder- og organisationsudvikling.

Vandring egner sig til tanke. Tale. Og samtale.

Tanken, fordi vi kan bruge tiden, mens vi går til at tænke os om. 

 

Talen fordi, vi skal have plads til og mulighed for monologen og til, at vi lytter til hinanden. 

 

Samtalen, fordi det er det, der binder os sammen.

Tænkebænk - hjemmeside-kopi.jpg

Beruset af bladene

Oplev, hvordan vi kan blive inspireret af naturen. Hvorfor vandring giver mening, når vi skal tænke os om. Eller blive bedre til at tale med hinanden. Hvordan, vi kan bruge værdier fra naturen til at blive inspireret til gode samtaler. 

 

Lad os gå på opdagelse i hinandens meningsuniverser. Lad os finde ud af, hvad der skal til for at få den gode samtale til at fungere.

Trækroner .jpg

Bindeleddet mellem individ og fællesskab

Det er altid dejligt at gå en tur i skoven. Ikke kun hvis det er godt vejr. Også når det regner. Lyt til dråberne, der rammer bladene, og vi blot skal sikre os at være ordentligt påklædt. Når vi går ud i skoven i et professionelt ærinde, er det ikke kun for at hygge os. Vi vil noget med det.  

 

Med SKOVEN SOM SAMTALERUM arbejder vi med forskellige metoder til at nå derhen, vi gerne vil.

Eva - kysten.jpg
Forside - bogstabel - d.jpg

Du kan også bestille bogen

 

Bogen udfolder visionen om, hvordan vi skaber en leder- og organisationsudvikling, hvor vi bruger og lærer af naturen og kommer tættere på de ressourcer, vi indeholder som mennesker.

 

Bibliotekernes lektørudtalelse gav bogen følgende bedømmelse:

"Forfriskende og inspirerende bog, hvor ideen om at bruge skoven og naturen som ramme og samtalen som værktøj i leder- og gruppeudvikling er fremragende nytænkning."

 

"For den rette læser er denne bog guld værd. Ledere og medarbejdere kan her skærpe sine evner til at fortælle, lytte og have en konstruktiv dialog med skoven som et storslået og inspirerende 'samtalerum'."

 

SKOVEN SOM SAMTALERUM kan bestilles på boghandlernes hjemmesider eller via mail her på siden
- pris 299 kr. incl. forsendelse.

Badebro - Gribskov - web_edited.jpg

Mobil

+45 26 77 70 04

Email 

CVR

Din Camino

v/ Agendadesign.dk ApS

CVR: 41496983

bottom of page